Logo

Retourneren

Retourneren

Wij accepteren retourzendingen voor omruilen of terugbetaling, binnen 60 dagen na de leveringsdatum. Volledige terugbetaling wordt aangeboden voor onze producten in nieuwe, ongewijzigde en ongebruikte staat met de originele verpakking van L’élianne. De terugbetalingen kunnen alleen worden gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalwijze.

Retourzendingen die in ons magazijn zijn aangekomen, worden binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerkt. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de retourzending is voltooid. Terugbetalingen worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze. De verzendkosten voor retourzendingen worden niet terugbetaald.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op met je bestelnummer en de gegevens van het product dat je wilt retourneren. We zullen snel reageren met instructies over hoe je de producten kunt retourneren. 

Retourkosten worden in mindering gebracht op de terugbetaling bij klantkeuze retourzendingen.

Alle bestellingen kunnen binnen 60 dagen geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of mocht de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product uit te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering aan je doorberekenen.

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Retourneren na 60 dagen;
  • Retourneren na 14 dagen na opgeven van retour;
  • Tweedehands producten met een speciale prijs;
  • Producten met een beschadiging of gebruikte producten;
  • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
  • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt; 

Wij verzoeken je vriendelijk om het pakket waar mogelijk in de originele verpakking te versturen. Indien je de vacuüm verpakte producten hebt uitgepakt, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in terug te sturen.  Het product wordt groter wanneer het geopend wordt, omdat het vacuüm verpakt is. 

Scroll naar boven