Logo
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Designer Hondentas

L’élianne ® Designer Hondentas is een combinatie tussen functionaliteit en een fashion-statement. Onze luxe hondentassen zijn perfect voor dragen en reizen in de auto / of in het vliegtuig. Het is ontworpen voor een puppy of een kleine hond zoals; een Teckel, een Chihuahua of een Pomeriaan tot 12 KG.

Deze luxe hondendraagtas is exclusief online te kopen op onze website. Een hondentas voorkomt dat jouw hond uren lang alleen thuis zit te wachten. Ook zal het helpen bij stressvolle omgevingen of drukke mensenmassa’s. Om deze reden is een investering in een hondentas een goede keus bij lange wandelingen, dierenarts-afspraken of in het openbaar vervoer.

Onze hondentas helpt aanzienlijk voor de juiste bescherming, stabiliteit en comfort. Een eersteklas ervaring zal de nieuwe favoriete manier worden voor jouw hond om van A naar B te komen!

 

– Made for your best friend

Designer Luxe Hondentas

Hondendraagtas
Dog Travel Accessories

Luxury Dog Harness & Dog Seat Belt

L’élianne ® Dog Harness & Dog Seat Belt form a perfect combination when used with our luxury dog car seat. These luxury travel accessories significantly take safety, protection and comfort to the next level.

Our luxury travel accessories are designed to ensure safety and protection during car rides. Without the proper protection for your dog, a car journey can swiftly become dangerous and risky.

Explore our designer dog car restraint and dog seat belt, specially designed for car travel, hiking, training, and much more.

Luxe Kwaliteit & Afwerking

Onze luxe hondentas is ontworpen van 100% waterproof nylon & veganistisch leren afwerkingen. Deze hoge kwaliteit materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor duurzaamheid en langdurig gebruik. De hondendraagtas heeft functioneel ontworpen, wasmachine-wasbaar & licht in gewicht.

Luxe Hondentassen

Ultiem Comfort: Onze luxe hondentassen zijn ontworpen met een uitneembare zachte binnenzak. En dit zorgt voor warmte in de winter, of verkoeling in de zomer. En het houdt de lichaamswarmte van de hond beschermd. 

Functionaliteit: De hondentas kan gesloten worden aan de bovenzijde met een rits. Dit biedt onmiddellijke bescherming tegen koud weer, wind of regen.

Multifunctioneel: De tas heeft een interne veiligheidsriem en een grote riem dat eventueel om de autostoel heen kan. Hierdoor kan het ook als reismand functioneren voor in de auto, trein en bus.

3X5A4676.jpg size small

Kleine & Grote Hondentas

Onze luxe hondendraagtas is online exclusief te bestellen bij L’élianne ® in meerdere maten en kleuren. In de kleine hondentas kunnen puppy’s en kleine honden gedragen worden tot 8 KG. Denk hierbij aan: voor een Teckel, Chihuahua, Pomeriaan of een Italiaanse Windhond. 

En in de grote hondendraagtas kunnen zwaardere middelgrote honden tot 12 KG gedragen worden. Dit is iets wat ons onderscheidt van de andere hondentassen op de markt. 

Eersteklas Reiservaring

Exclusief & Uniek​

Luxe Hondendraagtas

Deze luxe hondentassen zijn ontworpen om comfort, veiligheid en bescherming te creëren. Het open-ontwerp aan de voorkant biedt tijdens het tillen een adembenemend uitzicht naar buiten. Ook is het zo ontworpen om de nek van de hond niet te belasten tijdens het tillen. De hondentassen hebben een gewatteerde waterdichte en winddichte buitenkant. Om zo de lichaamswarmte van de hond te bewaren, en de juiste ondersteuning te bieden.

De stijlvolle hondendraagtas dat verkrijgbaar is in meerdere maten & kleuren!

Designer Vliegtuig Hondentas

Vliegtuig Goedgekeurd: Onze L’élianne ® Designer Vliegtuig Hondentas is geschikt voor vliegtuigreizen binnen Europa. Deze luxe hondentassen afmetingen zijn goedgekeurd om de hond mee te laten reizen in het vliegtuig cabine. Om deze reden kun je een puppy, kleine hond of kat comfortabel mee laten vliegen naar een Europese bestemming.

Luxe Hondentas Vliegtuig

Comfort & Stabiliteit: De vliegtuig hondentas heeft versterkte draaghandvaten voor stabiliteit en evenwicht tijdens het tillen. Door de hond mee te dragen creëer je kalmte, veiligheid en bescherming onderweg op onbekende plekken.

Multifunctioneel: Onze luxe hondentassen functioneren ook als honden autostoel. Aan de binnenkant zit een gordel om aan het hondentuig vast te maken. Het heeft speciale haken om de normale autogordel te bevestigen aan de hondentas. En de grote riem kan ook om de voorstoel heen. 

Afmetingen: Onze draagtassen hebben de correcte afmetingen van 45 x 25 x 32 cm. De buitenkant is gemaakt van 50% nylon & 50% PU-vegan leer, dat waterdicht is. De binnenkant is van zacht uitneembaar PU-bont, om de lichaamswarmte van de hond binnen te houden.

Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

Shop Onze Luxe Hondentassen!

Who Wants To Travel in Luxury?

Met liefde delen we onze prachtige klantenfoto’s met jullie op de website en social media. Door deze prachtige momenten te delen op onze website en sociale media, voelen we ons verbonden met onze klanten. Samen vormen we een visueel verhaal van tevredenheid en geluk, en we zijn dankbaar dat we deze reis met jullie mogen delen.

Contact Opnemen

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en snelle persoonlijke hulp. We streven op werkdagen naar een snelle reactie op mail, WhatsApp en sociale media, en altijd binnen 24 uur.

Scroll naar boven