Logo
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Designer Honden Autostoel

L’élianne ® Designer Honden Autostoel online collectie dat exclusief en origineel ontworpen is voor jouw beste vriend. Onze iconische luxe honden autostoel biedt veiligheid, comfort en bescherming bij extreem gevaarlijke & onveilige situaties.

De verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. En door de verhoging helpt het direct om angst, stress of wagenziekte te overwinnen. Onze missie bij L’élianne ® is om om te voorkomen dat honden niet langer deze veelvoorkomende problemen hoeven te voelen.

Hét nummer #1 luxe autostoel voor de hond functioneert als airbag effect bij scherpe bochten, harde remmen & hoge hobbels. Het is perfect om de comfort van thuis te recreëren in de auto voor een puppy, kleine of middelgrote hond. En we bieden ook XL maten voor de grote hond aan.

Onze collectie is exclusief online op onze website te bestellen om zo een succesvolle autorit te garanderen. De beste honden autostoel dat vastgezet kan worden op de voorstoel & op de achterbank / kofferbak met isofix veiligheidselementen.

– Made for your best friend

3X5A6714.jpg kopie

Verhoogde Honden Autostoel

Onze verhoogde honden autostoel zorgt voor een beter uitzicht naar buiten. De hoge zachte randen creëren een correcte ondersteuning bij het lichaam, hoofd en nek. De hoge randen bieden de hond een plek om te verstoppen, rechtop te zitten, of juist lekker te ontspannen.

De combinatie van de verhoging en de hoge zachte randen zal de hond minder bewust zijn van de beweging van de auto. Dit vermindert aanzienlijk de angst, stress en wagenziekte tijdens het reizen.

Veiligheid & Isofix

Hoe vervoer je een hond veilig in de auto? Bij een botsing met 50 km/u kan een kleine hond levensgevaarlijk zijn voor de inzittenden in de auto. Om deze reden is onze auto hondenmand ontworpen met efficiënte veiligheidsriemen en isofix-haken.

Om het risico op een ernstig ongeval te minimaliseren, heeft de honden reismand een standaard autogordel om aan het harnas te bevestigen. En een grote riem om de reismand aan de voorstoel of om de hoofdsteun van de achterbank / kofferbak vast te maken.

Car seat

Eersteklas Veiligheid & Bescherming

Onze luxe auto hondenmand helpt om bescherming te bieden bij extreem onveilige en gevaarlijke situaties. Zonder een investering in een goede autostoel kan de hond ernstig gewond raken of voor verkeershinder zorgen. De auto hondenmand is ontworpen om als airbag effect te functioneren. De hoge zachte randen beschermen jouw hond bij harde klappen, scherpe bochten of hoge hobbels.

Comfort van Thuis in de Auto

Onze luxe honden autostoel creëert het comfort van thuis in de auto. Het is multifunctioneel ontworpen door simpelweg de voorkant of zijkant open te ritsen – functioneert het als slaapmand voor thuis of op de bestemming.

Door het comfort en vertrouwen van thuis in de auto te recreëren, vergroot je het zelfvertrouwen van de hond. Door één honden bed te gebruiken, is de hond altijd ontspannen, thuis, onderweg of tussendoor.

Het is ontworpen voor een puppy, kleine & middelgrote hond. Zoals, een Chihuahua, Teckel, Pomeriaan, Franse Bulldog, Labradoodle & meer! 

 

De luxe honden reismand heeft meerdere opbergvakken aan beide zijkanten, om alledaagse hondenbenodigdheden mee te nemen. Zoals; een hondenriem, snacks, speeltjes of poepzakjes.

De honden reismand heeft vier versterkte draaghandvaten voor de juiste stabiliteit en balans bij het verplaatsen van de autostoel. En de bodem heeft een harde versteviging om doorzakken te voorkomen.

Eersteklas Reiservaring

Premium Kwaliteit & Luxe Uitstraling

Onze Designer Honden Autostoel is ontworpen van waterproof en machine-wasbaar materiaal, bestaande uit 50% veganistisch leer en 50% nylon. De premium uitstraling wordt versterkt door de kwalitatieve details, metalen hardware en logo’s, wat een stijlvolle designer-uitstraling geeft aan ons hondenmerk. Wij bieden een royale 60 dagen retourperiode aan, omdat we volledig vertrouwen in de kwaliteit van onze producten.

Lelianne 00331.jpg kopie
Lelianne 01511.jpg kopie
Lelianne 02302.jypg
IMG_9161-Verbessert-RR

XL Grote Honden Autostoel

Maak kennis met onze exclusieve Honden Autostoel XL (90 cm in lengte) dat speciaal gemaakt is voor een middelgrote en grote hond.

De grote autostoel voor de hond kan worden bevestigd op de achterbank met isofix of in de kofferbak van de wagen. Het is perfect voor bijvoorbeeld: een Labradoodle, Whippet, Bulldog, Cocker Spaniel, Border Collie, Shiba Inu en veel meer. 

Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

Who Wants To Travel in Luxury?

Met liefde delen we onze prachtige klantenfoto’s met jullie op de website en social media. Door deze prachtige momenten te delen op onze website en sociale media, voelen we ons verbonden met onze klanten. Samen vormen we een visueel verhaal van tevredenheid en geluk, en we zijn dankbaar dat we deze reis met jullie mogen delen.

Scroll naar boven