Logo

FAQ

Bestelling

Alle voorradige producten worden binnen 1-2 werkdagen verzonden (exclusief weekenden en feestdagen).

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis voor de hondentassen en honden autostoelen. De hondenkleding en accessories verzendkosten worden berekend bij de winkelwagen.

Ja, wij dragen met trots het keurmerk Webwinkelkeur dat authenticiteit, betrouwbaarheid en veiligheid garandeert. Om deze reden ben je als klant altijd beschermd bij het online winkelen op onze website.

Levering

Ja, zodra jouw bestelling is verwerkt en verzonden, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Dit helpt om de geschatte levertijd en eventuele vertragingen in de gaten te houden.

We helpen je graag als de track & trace code niet werkt, door contact met ons op te nemen.

Nee, hoe gezellig het ook kan zijn.. zijn er helaas geen mogelijkheden om het fysiek op te halen.

Retourneren

Wij accepteren retourzendingen voor omruilen of terugbetaling, binnen 60 dagen na de leveringsdatum. Volledige terugbetaling wordt aangeboden voor onze producten in nieuwe, ongewijzigde en ongebruikte staat met de originele verpakking van L’élianne. De terugbetalingen kunnen alleen worden gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalwijze.

Retourzendingen die in ons magazijn zijn aangekomen, worden binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerkt. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer de retourzending is voltooid. Terugbetalingen worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalwijze. De verzendkosten voor retourzendingen worden niet terugbetaald.

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op met je bestelnummer en de gegevens van het product dat je wilt retourneren. We zullen snel reageren met instructies over hoe je de producten kunt retourneren. 

Retourkosten worden in mindering gebracht op de terugbetaling bij klantkeuze retourzendingen.

Alle bestellingen kunnen binnen 60 dagen geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd zijn of mocht de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig om het product uit te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering aan je doorberekenen.

Let op: uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  • Retourneren na 60 dagen;
  • Retourneren na 14 dagen na opgeven van retour;
  • Tweedehands producten met een speciale prijs;
  • Producten met een beschadiging of gebruikte producten;
  • Als het product niet meer in huidige staat is zoals geleverd;
  • Waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt; 

Wij verzoeken je vriendelijk om het pakket waar mogelijk in de originele verpakking te versturen. Indien je de vacuüm verpakte producten hebt uitgepakt, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van een grote doos om de reismand in terug te sturen.  Het product wordt groter wanneer het geopend wordt, omdat het vacuüm verpakt is. 

Garantie

Wij geven om onze producten en klanten en doen logischerwijs ons best om alle producten in topconditie bij je af te leveren. Toch gebeurt het soms dat een bestelling stuk gaat of zoek raakt tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Neem altijd direct contact met ons op zodat we dit kunnen oplossen.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen drie maanden na ontdekking van het defect aan ons te melden. Als het defect binnen de garantie valt, zorgen wij kosteloos voor reparatie of vervanging. Gaat het product na drie maanden of langer kapot? Neem dan even contact met ons op om de bewijsmaterialen te versturen.

Copycats

Terwijl L’élianne ® groeit als een wereldwijd merk met onze nieuwe designer collectie, komen er steeds meer nepwebsites, – producten en copycats op de markt. We werken met onze eigen interne Brand Protection en advocaat keihard om alle copycats aan te pakken.

Als je een namaak L’élianne ® website of reclame van andere merken tegenkomt, vragen we je dit te melden. Laat het ons weten zodat we juridische stappen kunnen ondernemen. We willen je bedanken voor je hulp!

Contact Opnemen

Onze focus ligt op het bieden van een uitstekende klantenservice en snelle persoonlijke hulp. We streven op werkdagen naar een snelle reactie op mail, WhatsApp en sociale media, en altijd binnen 24 uur.

Origineel Design

Een designer hondenmerk dat origineel en exclusief producten ontwerpt. Geïnspireerd om luxe, comfort & veiligheid te combineren tijdens het reizen.

Passie

Gedreven door passie en liefde voor honden om een eersteklas ervaring te creëren voor jou en je beste vriend.

Uitstekende Service

We streven ernaar om verwachtingen te overtreffen en aandacht te besteden aan onze klanten. We worden gerespecteerd en bewonderd met een hoge score van 9,9 op Google.

Scroll naar boven